Kuin kaksi marjaa: Susan Boyle ja Jack Black

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-kilpailusta superjulkkikseksi raketin lailla noussut 48-vuotias skottinainen Susan Boyle ja amerikkalainen miesnäyttelijä Jack Black ovat tuoreen pilailun kohteena. Kyse ei ole kuitenkaan aprillipilasta, vaan yhdennäköisyydestä.

Susan Boyle on saanut alusta saakka kritiikkiä hieman homssuisesta ulkonäöstään ja tähti onkin muuttanut esimerkiksi pukeutumistyyliään hieman trendikkäämpään suuntaan. Viime viikolla Boyle kuvattiin ”aamunraikkaana” kotiovellaan, kun hän käväisi vilkuttamassa kotinsa edustalla päivystäville paparazzeille.

Nyt tuo kuva on otettu vertailukohdaksi, kun häntä verrataan miesnäyttelijä Jack Blackiin. Tähtien yhdennnäköisyydestä voidaan olla montaa mieltä, mutta molemmat ovat kuitenkin tainneet unohtaa joka-aamuisen parranajonsa. Katso kuvat tästä.