Lord Est julkaisee uuden kesäsinglen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Lord Est -yhtye julkaisee vielä tämän kuun aikana kesäsinglenä kappaleen Nyt saa juhlia taas. Single on ensimmäinen lohkaisu Lord Estin ja Uncle Tanin muodostaman duon neljänneltä studioalbumilta, joka on parhaillaan työn alla.

– Biisin lyyrinen idea syntyi jo vuonna 2005, mutta tuolloin ei inspiraatiota biisiin syntynyt. Viime vuonna löysimme vanhan demon ja lähdimme kehittämään biisiä eteenpäin uudella melodialla, duo kommentoi.

– Ajattelimme omistaa kesälle biisin, sillä onhan meillä jo talvestakin oma biisi. Biisin ”hookki” syntyi puolivahingossa jammailessamme ja se tuntui heti korvaan hyvältä ja iskevältä.

Studiotyöskentelyn ohella duo keikkailee kesän, tuoden uusia biisejä yleisön kuultavaksi. Seuraava albumi ilmestyy kauppoihin syksyllä.