Näyttelijä Hugh Jackman antoi ”vehkeelleen” nimen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan X-Men Origins : Wolverine -elokuvassa Suomenkin valkokankailla nähtävä Hugh Jackman on kertonut haastattelussa antaneen intiimille ruumiinosalleen oman nimen, joka ei kuitenkaan viittaa supersankariin.

Näyttelijä paljasti asian kertoessaan uudesta elokuvastaan toimittajille lehdistötilaisuudessa. Jackman kommentoi siinä kohtausta, jossa hänet nähdään alastomana vesialtaassa. Ikärajan takia hänen jalkoväliään ei kuitenkaan näytetä elokuvassa.

– Teimme jo X-Men 2 -elokuvassa näitä alastonkohtauksia, koska minulla ei ollut vielä silloin sananvaltaa asioihin. Tämä on K13-elokuva, joten ”Rogeria” ei näytetty valkokankaalla. Sain kuitenkin Gavin Hoodilta lahjaksi version, jossa se näkyy, Hugh Jackman kertoi.