Oletko nähnyt tätä laulajaa? Soita havaintosi poliisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime keskiviikkona kotoaan kadonneesta laulaja Matti Inkisestä ei ole vieläkään saatu havaintoja. SIG-yhtyeen energisenä keulahahmona tunnetuksi tulleen poptähden löytämiseksi käynnistettiin tänään iltapäivällä suuretsintä Raision poliisin johdolla.

SIG-yhtye kertoi laulajansa katoamisesta verkkosivuillaan 2. toukokuuta. Inkistä on tähän saakka etsitty perheen, ystävien ja yhtyetovereiden voimin ja apuna etsinnöissä on ollut myös koiria ja lentokone. Muutamista vihjeistä huolimatta laulaja on kuitenkin edelleen katesissa. Havaintoja Matin liikkeistä 29. huhtikuuta ja sen jälkeen toivotaan ilmoitettaviksi hätäkeskukseen tai poliisille numeroon 071 87 46805.

Yhtye joutui tänään sulkemaan verkkosivustonsa keskustelupalstan, koska sinne ilmestyi normaalien viestien lisäksi myös loukkaavia ja asiattomia kommentteja.

– Meillä ei tässä tilanteessa ole aikaa niiden lukemiseen, kommentoimiseen ja poistamiseen. Pyydämmekin näiden roskaviestien lähettäjiä kääntymään roskalehtien puoleen – siellä teitä arvostetaan! Bändi ilmoitti.

Yhdeksi syyksi laulajan katoamiselle on epäilty Seiska-lehden hieman ennen katoamista julkaisemaa juttua, jossa käsitellään Inkiseen kohdistuvaa rikosepäilyä. Myös yhtye kommentoi asiaa verkkosivuillaan vappuna.

– Nyt muutamat lehdet heittävät iljettävää lokaa yhtyeen niskaan. On käsittämätöntä, miten media voi johdattaa lukijoita. Ajojahdin kohde ajetaan tilanteeseen, jossa pitäisi alkaa puolustamaan väitteitä, joiden todenperäisyydestä ei ole tietoa.