Leffakuvaukset päättyivät onnettomuuteen New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Nicolas Cagen tähdittämän The Sorcerer’s Apprentice -elokuvan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään varhain maanantaiaamuna, kun kuvauksissa tapahtui onnettomuus jossa kaksi sivullista loukkaantui.

New Yorkin Manhattanilla yöllä yhden maissa suoritetuissa kuvauksissa tallennettiin vauhdikasta takaa-ajoa, kun Times Squaren kohdalla meni jotain pieleen. Kyseisessä kohtauksessa musta Ferrari ja hopeinen Mercedes-Benz kiitävät liikenneruuhkassa keskellä suosittua turistinähtävyyttä. Sateen jäljiltä tie oli kuitenkin märkä ja sen seurauksena stuntmies menetti yllättäen Ferrarin hallinnan.

Auto luisteli ulos kuvauksille varatulta alueelta ja suistui kadulta jalkakäytävälle saakka. Ravintolan eteen lopulta rysähtänyt auto törmäsi kuvauksia seuranneeseen sivulliseen naishenkilöön. Samalla auto kaatoi myös lyhtypylvään, joka puolestaan osui sivulliseen mieheen. Loukkaantuneet kiidätettiin Bellevuen sairaalaan. Kumpikaan ei ole hengenvaarassa, New York Post uutisoi.