Provinssirock vahvisti pääesiintyjänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella rokattava Provinssirock on vahvistanut lauantain pääesiintyjäksi amerikkalaisen Manowarin. Muita lisäyksiä ovat amerikkalainen HolyHell sekä kotimaiset Anna Puu, Callisto, Regina sekä Asa & JätkäJätkät.

New Yorkista saapuvalta Manowarilta on ilmestynyt lähes 30-vuotisen uran aikana kymmenen studioalbumia, useita live- ja kokoelmalevyjä, sekä DVD- ja erikoispainoksia. Viimeisin julkaisu Gods Of War ilmestyi vuonna 2007. Tällä hetkellä yhtye työstää Asgard Saga -projektia yhdessä fantasiakirjailija Wolfgang Hohlbeinin kanssa. Manowarin mukana Seinäjoelle saapuu sen suojattiyhtye HolyHell.

Kotimaista osastoa täydentää vuoden 2008 Idolsissa toiseksi sijoittunut Anna Puu, post-metal-yhtye Callisto, elektronista popmusiikkia soittava Regina sekä kantaaottavista sanoituksistaan tunnettu rap-artisti Asa & JätkätJätkät.