Rihanna palasi teinirakkautensa kainaloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on viihtynyt sinkkuna jo jonkin aikaa hänen jätettyään helmikuussa hakkaaja-poikaystävänsä Chris Brownin. Nyt supertähden kerrotaan palanneen vanhan teinirakkautensa kainaloon.

Vanha suola on ilmeisesti janottanut, sillä Rihannan kerrotaan viettäneen kotimaassaan Barbadoksella viime viikolla romanttista iltaa yhdessä entisen poikaystävänsä Negus Sealyn kanssa. 21-vuotiaan Rihannan ja 24-vuotiaan Negusin kerrotaan seurustelleen jo teini-ikäisenä ja nyt heidän huhutaan palanneen yhteen.

– Negus on Rihannalle olkapää, jota vasten itkeä. Hän on fiksu kundi – älykäs, hyvännäköinen ja cool. Kaikki tytöt ihailevat häntä. Hän ja Rihanna tapailivat ennen kuin Rihanna teki läpimurtonsa, lähde kertoi News Of The World -lehdelle.

Lähteen mukaan Rihanna ja Negus huomasivat välillään olevan suurta seksuaalista vetovoimaa ja he olivat aikoinaan erottamattomat. Nyt pariskunta on kuitenkin yrittänyt pitää matalaa profiilia, etteivät he tulisi kuvatuksi yhdessä.

– Negus on aina mukana, kun kun Rihanna menee rannalle juhlimaan. He ovat tarkkoja ettei heitä vain nähdä yhdessä niin kauan kuin he haluavat pitää suhteen salassa.