Suosikkilaulaja astui kaapista – pitää myös naisista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu naispuolinen poptähti Pink on viimein vahvistanut jo pitkään liikkuneet huhut seksuaalisuudestaan. Hurjapää Carey Hartin kanssa nykyisin naimisissa oleva supertähti on myöntänyt olevansa biseksuaali, eli pitävänsä myös naisista.

Uutinen ei ollut kovinkaan suuri yllätys, sillä asiasta on tiedetty kulissien takana jo pitkään. Aiemmin hän ei ole kuitenkaan suostunut kommentoimaan tietoja, mutta hän totesi kuitenkin taannoin ettei ole ainakaan homoseksuaali. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun 29-vuotias tähti itse otti asian esille julkisesti.

– En ole lainkaan nolostunut siitä, että olen biseksuaali. Olen mikä olen. Minusta on tarpeetonta korostaa asiaa, mutta mielestäni vielä tyhmempää on vältellä sitä. Biseksuaalius näyttää olevan nyt trendi, joten menen nyt sitten massan mukana. Todellisuudessa en kuitenkaan usko trendeihin, vaan itseeni, Pink paljasti News Of The World -lehdelle.

Philadelphiassa syntynyt Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, herätti ensimmäisen kerran laajaa kansainvälistä huomiota vuonna 2001 kun hän teki Christina Aguileran, Missy Elliottin, Myan ja Lil’ Kimin kanssa uuden version Lady Marmalade -diskoklassikosta Moulin Rouge -elokuvaa varten. Pink teki varsinaisen läpimurtonsa kakkosalbumillaan M!ssudaztood vuonna 2002.