Susan Boyle halutaan lähettää viidakkoon selviytymään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun myötä hetkessä tähdeksi noussut laulaja Susan Boyle ei ole vielä selviytynyt edes kilpailun semifinaaleihin, kun hänet jo halutaan mukaan myös muihin realityohjelmiin. Nyt tähti ollaan lähettämässä keskelle viidakkoa.

Kyseessä on erityisesti Britanniassa suositusta I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -ohjelmasta, jossa julkkiksia lähetetään Australian viidakkoon selviytymään omissa oloissaan. 48-vuotias Talent-tähti halutaan nyt mukaan sarjan seuraavalle tuotantokaudelle, Daily Star uutisoi. Kuvausten on määrä alkaa vielä tämän vuoden aikana.

Lehden saamien tietojen mukaan Susan Boyle on mukana listalla, jossa seuraavalle tuotantokaudelle ehdotetaan kilpailijoita. Hänen osallistumisensa uskotaan nostavan ohjelman katsojalukuja huimasti, sillä neitokainen on kerännyt esimerkiksi YouTubessa jo yli sata miljoonaa katselukertaa.

– Susan on kuin kultaa televisio-ohjelmalle, mikäli hän suostuu menemään viidakkoon. Hän on tähän mennessä vuoden suurin julkkis. Hänen lähettämisensä viidakkoon toisi paljon katsojia ja samalla tavoittaisimme uutta yleisöä myös muualla maailmassa, lähde kertoi lehdelle.

Nykyinen julkkispari poptähti Peter Andre ja povipommi Katie ”Jordan” Price tapasivat toisensa samaisen ohjelman kuvauksissa muutama vuosi sitten ja avioituivat pian tämän jälkeen.