Tässäkö bikinimallien seuraava supertähti? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien rivit kasvavat suhteellisen harvoin, mutta aika ajoin muotimaailman tähtitaivaalle nousee uusia mielenkiintoisia nimiä. Viime vuonna kansainvälisen läpimurtonsa teki esimerkiksi Adriana Lima, mutta tämän vuoden nimi voi olla Elisandra Tomacheski.

23-vuotias brasilialaissyntyinen Elisandra Tomacheski on noussut jo muutamia kertoja otsikoihin ympäri maailmaa. Neitokainen on tähän mennessä poseerannut muiden muassa Foschinin ja Izodin mainoskampanjoissa ja nyt hänestä leivotaan seuraavaa supermallia.

Perinteisten mallintöiden lisäksi vaaleahiuksinen Elisandra Tomacheski on esiintynyt muiden muassa television jäätelömainoksessa Venäjällä sekä poseerannut japanilaisen Sure-aikakauslehden kansikuvassa. Katso kuvat tästä ja lisää kuvia tästä.