Twilight-leffan DVD myynyt jo timanttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kriitikoilta tyrmäyksen saanut, mutta teiniyleisöä villinnyt Twilight – Houkutus -elokuva on myynyt Suomessa DVD-versiona jo timanttia, eli yli 50.000 kappaletta.

Elokuvateattereissa elokuvan on Suomessa nähnyt yli 154.000 katsojaa ja esitykset jatkuvat edelleen. Kansainvälisesti Twilight on tuottanut elokuvateattereissa jo yli 380 miljoonaa dollaria ja Yhdysvalloissa elokuva on tällä hetkellä vuoden myydyin DVD yli 5,4 miljoonan kappaleen myynnillään.

Elokuva perustuu Stephenie Meyerin luomaan menestyskirjaan. Tuotantoyhtiö Summit Entertainment jatkaa Twilight-saagaa ja he ovat sopineet Meyerin kirjasaagan toisen ja kolmannen osan kuvaamisesta elokuvaksi. Toisen elokuvan, New Moon – Uusikuu, ohjaa Chris Weitz ja näyttelijöinä nähdään muiden muassa Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Greene, Nikki Reed, Dakota Fanning, Kellan Lutz ja Taylor Lautner. Elokuvan ensi-ilta on 20. marraskuuta 2009.