Superseksikäs Victoria Silvstedt bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen povipommi Victoria Silvstedt on bongattu viettämässä aurinkolomaa bikineihin sonnustautuneena. Neitokaisen tuoreet kuvat ovat nousseet oikopäätä viihdelehtien otsikoihin maailmalla.

Miesystävänsä kanssa lomaillut glamour-malli käänsi katseita erityisesti suihkutellessaan itseään altaaseen pulahtamisen jälkeen. Mies tyytyi kuitenkin kaunottaren tiirailun sijaan näpyttelemään kaikessa rauhassa BlackBerryään. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt oli aikoinaan Miss Ruotsi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa. Tähdeksi hän nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista povipommeista. Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison.