Janet Jacksonin rinnat ja ”Nipplegate” edelleen oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2004 Janet Jacksonille suorassa televisiolähetyksessä Superbowl-pelin puoliajalla sattunutta kömmähdystä puidaan edelleen Yhdysvalloissa. Justin Timberlaken kanssa esiintyneen supertähden puku petti sillä seurauksella, että hänen toinen rintansa paljastui hetkeksi.

Nipplegateksi nimetyssä asiassa on annettu jo aikoinaan tuomiota, mutta nyt Yhdysvaltojen korkein oikeus on määrännyt asian otettavaksi uudelleen käsittelyyn alemmassa oikeusasteessa. Nyt asiaa tullaan tutkimaan uudelleen maan viestintäviranomaisten ja Fox-televisioasemien toimesta.

Aiemmin oikeus määräsi televisiokanava CBS:n maksamaan 550.000 dollarin korvaukset siveellisyyssääntöjen rikkomisesta. Sittemmin toinen tuomioistuin kumosi sakot katsoen, että televisiokanava ei voi olla vastuussa Jacksonin tekemisistä. Televisiolähetyksessä Janet Jacksonin rinnan näki arviolta 90 miljoonaa televisiokatsojaa.