Kelly Ripa huippukunnossa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuodesta 2001 saakka amerikkalaisia aamuisin televisioruuduissa herätellyt kaunotar Kelly Ripa on tehnyt menestyksekästä uraa television lisäksi myös näyttelijänä ja keskusteluohjelman emäntänä. Nyt neitokainen on kuvattu nauttimassa vapaapäivästään bikineissä.

Monille amerikkalaisille televisionkatsojille Kelly Ripan bikinikuvat tarjoavat varmasti yllätyksen, sillä 38-vuotias huippukuntoinen kaunotar muistuttaa vartaloltaan lähinnä parikymppistä huippu-urheilijaa. Tämä siitä huolimatta, että hänellä on kolme lasta, joista viimeisin on syntynyt vuonna 2003. Näyttelijä Mark Consuelosin kanssa jo 13 vuoden ajan naimisissa olleen tähden kuvat löytyvät esimerkiksi tästä.

Juontajaparinsa Regis Philbinin kanssa Live with Regis and Kelly -ohjelmaa tekevä Kelly Ripa on palkittu urallaan myös Emmy-palkinnolla. Menestyksekkäällä näyttelijänurallaan hän sai aikoinaan peräti viisi Soap Opera Digest -palkintoa roolistaan All My Children -suosikkisarjassa.