Megan Fox: ”En ole Ihmenainen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien tähti Megan Fox on ollut jo jonkin aikaa tapetilla myös Wonder Woman -elokuvan tiimoilta. Huhujen mukaan hänet olisi kiinnitetty sarjakuvaan ja televisiosarjaan perustuvan elokuvan pääosaan. Nyt Fox on kuitenkin itse kiistänyt tiedot.

Ohjaaja Joss Whedonin on kerrottu kasaavan parhaillaan näyttelijäkaartia tulevaa valkokangasversiota varten. Supersankarin roolissa nähtiin 1970-luvun menestyssarjassa Lynda Carter, mutta Megan Fox ei tule omien sanojensa mukaan olemaan hänen manttelinperijänsä. Hahmo on kaunottaren mielestä liian ponneton hänelle.

– Hän on laimea. Hän lentelee ympäriinsä näkymättömällä jetillä, mutta hän ei ole itse näkymätön. En oikein tajua sitä, Megan Fox ihmetteli FHM-lehden haastattelussa.

Megan Fox on jo ainakin kolmas Hollywood-tähti, joka on kieltäytynyt roolista. Näyttelijä Jessica Biel oli ehdolla samaiseen rooliin jo toissa vuonna, mutta hänkin kieltäytyi roolista. Foxin ja Bielin lisäksi myös Kate Beckinsale on kieltäytynyt roolista. Whedonilla vaikuttaisi olevan vaikeuksia pääroolin täyttämisessä.