Playboyn Playmate Of The Year on puoliksi ruotsalainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehti on jälleen nimennyt vuoden kanottarensa. Vuoden 2009 Playmate Of The Year on Ida Ljungqvist, joka seuraa näin urallaan Jayde Nicolea ja Sara Jean Underwoodia. Ljungqvistilla on ruotsalaistausta.

Ida Ljungqvist oli lehden Playmate viime vuoden maaliskuussa ja nyt hänet valittiin järjestyksessään lehden 50. Playmateksi. Tansaniassa syntyneet Ljungqvistin isä on tansanialainen, mutta hänen äitinsä on ruotsalainen. Samalla hän on myös historian ensimmäinen afrikkalaissyntyinen Playmate.

Idan isä työskenteli Unicefille, mistä syystä hän matkusteli lapsena paljon. Englanti, ruotsia ja swahilia sujuvasti puhuva Playmate on asunut lukuisissa maissa, kuten esimerkiksi Ruotsissa, Tanskassa, Britanniassa, Ranskassa, Ugandassa, Tansaniassa, Etiopiassa, Thaimaassa, Vietnamissa ja Kambodzassa. Hän avioitui joulukuussa 2007 Joshua Langin kanssa, mutta pariskunta erosi vajaan vuoden jälkeen.

Muotisuunnittelijan koulutuksen saanut Ljungqvist asuu nykyisin Los Angelesissa, Yhdysvalloissa. Hänet nähtiin viime uudenvuodenaattona emännöimässä Playboy-lehden hulppeita julkkisjuhlia.