Poliisi: Välttäkää liikkumista Inkisen etsintäalueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime keskiviikkona kotoaan kadonneen laulaja Matti Inkisen löytämiseksi järjestettiin eilen iltapäivällä suuretsintä Raision poliisin johdolla. Eiliset etsinnät päättyivät kuitenkin illalla tuloksettomina, mutta etsintöjä jatketaan vielä tänään.

Poliisi jatkaa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun avulla Matti Inkisen etsintöjä Raisiossa, Raisionlahden ympäristössä. Poliisi on saanut lukuisia vihjeitä Inkisen mahdollisista liikkeistä katoamishetken jälkeen ja nämä vihjeet ohjaavat etsintöjen suuntaamista. Poliisi toivoo, että turhaa liikkumista Raisionlahden läheisyydessä vältetään ja näin taataan etsijöille työrauha.

Poliisi turvautuu Vapaaehtoisen pelastuspalvelun apuun Varsinais-Suomen alueella useita kertoja vuodessa silloin, kun etsittävä alue on laaja ja etsittävän henkilön mahdollisesta sijainnista saadaan edes jokin varteenotettava vihje. Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa virka-aikana poliisille numeroon 071 874 6805.