Poliisi: SIG-laulajasta ei saatu havaintoja etsinnöissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime keskiviikkona kotoaan kadonneen laulaja Matti Inkisen löytämiseksi järjestettiin eilen iltapäivällä suuretsintä Raision poliisin johdolla. Illalla kuitenkin ilmoitettiin, etteivät etsinnät tuottaneet vielä tulosta.

Vakavasti sairasta suosikkilaulajaa etsittiin Raision ympäristön maastosta Raisionlahden alueella poliisin ja vapaaehtoisten voimin. Poliisijohtoisessa etsinnässä Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun ryhmät haravoivat maastoa ja rantaa alueella missä Inkisestä oli tehty havaintoja katoamispäivänä 29. huhtikuuta 2009.

Etsinnät keskeytettiin illan hämärtyessä. Tarkastetulta alueelta ei löytynyt lisäselvitystä Inkisen tämänhetkiseen olinpaikkaan. Havaintoja Matin liikkeistä 29. huhtikuuta ja sen jälkeen toivotaan ilmoitettaviksi hätäkeskukseen tai poliisille numeroon 071 87 46805.

Yhtye joutui eilen sulkemaan verkkosivustonsa keskustelupalstan, koska sinne ilmestyi normaalien viestien lisäksi myös loukkaavia ja asiattomia kommentteja.

– Meillä ei tässä tilanteessa ole aikaa niiden lukemiseen, kommentoimiseen ja poistamiseen. Pyydämmekin näiden roskaviestien lähettäjiä kääntymään roskalehtien puoleen – siellä teitä arvostetaan! Bändi ilmoitti.