StaraVideo 132 – Iiris-yhtye

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä vieraillaan Rukan maineikkaassa Spring Break -tapahtumassa ja tavataan Iiris-yhtyeen neitokaiset heidän keikkansa jälkeen. Kovaa nousua viihderintamalla parhaillaan tekevä energinen ryhmä heitti Rukan rinteessä keikan, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Haastattelussa Iiriksen tytöiltä tiedustellaan kuulumisten lisäksi myös taustoja yhtyeen kolmivuotisesta historiasta ja bändin miehisestä musiikkilinjauksesta. Coverien lisäksi yhtye esittää myös omaa musiikkiaan, mutta debyyttisingle on vielä suunnitelmien asteella. Torniolainen yhtye kertoo myös pitkistä keikkamatkoista Etelä-Suomen konserttilavoille.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.