Susan Boyle ei ole koskaan käyttänyt internetiä tai kännykkää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -realityohjelmasta maailmanlaajuisesti tunnetuksi yhdessä yössä tullut 48-vuotias Susan Boyle on kertonut, ettei ole koskaan harrastanut seksiä tai seurustellut. Aiemmin hän kertoi myös, ettei ole koskaan suudellut, mutta veti pian sanansa takaisin.

Nyt on käynyt ilmi, että nykyteknologiasta vieraantunut Susan Boyle on selviytynyt vuoteen 2009 saakka käyttämättä koskaan internetiä tai kännykkää.

Puhelinnumeronsa tähti joutui kuitenkin viime viikolla vaihtamaan, koska suosio tuli hänelle täytenä yllätyksenä ja hänen puhelinnumeronsa oli luettelossa kaikkien saatavilla. The Sun -lehden mukaan hänen piti vaihtaa numeronsa salaiseksi saadakseen nukuttua öisin. Aiemmin pilapuhelut ovat valvottaneet häntä. Hän sai teleyhtiöltä lahjana myös kännykän, mutta hän ei osaa käyttää sitä.

– Voidaan sanoa, että Susan on hieman teknofobinen, sillä hän ei ole koskaan käyttänyt edes internetiä. Ohjelman tuottajat pyysivät häntä käyttämään matkapuhelinta, mutta hänellä ei ole aavistustakaan miten sellaisia käytetään, joten puhelin on aina kiinni, lähde kertoi lehdelle.