Uusia aluevaltauksia Monsters of Popissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 3. – 5. syyskuuta neljännen kerran järjestettävä sisäfestivaali Monsters of Pop, eli MOP, esittelee jälleen ison nipun koti- ja ulkomaisia riippumattomia popyhtyeitä, artisteja ja tiskijukkia. Kolmen päivän aikana soitto soi Klubilla ja Telakalla.

Uutena areenana MOP kohtaa Elokuvateatteri Niagaran, jossa nähdään Fonal-levy-yhtiön artistien musiikkivideoretrospektiivi. Fonal Recordsin talliin kuuluvat muiden muassa Risto, Islaja ja TV-resistori, joka on myös yksi MOP-tapahtuman esiintyjistä.

Muita tähän mennessä varmistuneita kotimaisia akteja ovat Jori Sjöroosin Magenta Skycode, The Plains -albuminsa vihdoin julkaissut Vuk, Office Building -yhtyeen materiaaliin kajoava Ville Leinonen & Pekko Käppi, porilainen Magyar Posse, juuri neljännen pitkäsoittonsa synnyttänyt The Rollstons, helsinkiläinen hämärän elektroninen Zebra & Snake sekä ”Pohjoismaiden tarkimmin varjeltu indiesalaisuus” Mesmer.

Viimevuotiseen tyyliin MOP saa jälleen vieraita länsinaapurista. Tällä hetkellä varmistuneita ruotsalaisesiintyjiä ovat sielukas viiden naisen popbändi Those Dancing Days, Doleres Recordsin tuore elektrolöytö Name the Pet sekä sähköistä poppia esittävä Nottee, jossa laulaa Jenny Wilsoniin ja Lykke Lihin verrattu ruotsitar Nova Drougge.

Tapahtuman ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan viimeistään 15. kesäkuuta. Esiintyjiä tulee olemaan yhteensä noin 25. Ennakkoliput tulevat myyntiin 1. heinäkuuta Tiketissä, Klubilla ja Telakalla.