24-sarjan päätähti Kiefer Sutherland vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun 24-televisiosarjan päätähti ja vastaava tuottaja Kiefer Sutherland on joutunut keskelle rikostutkintaa, koska hän pahoinpiteli viime yönä toisen miehen pukkaamalla tätä päällään voimakkaasti. Hän väittää puolustaneensa teollaan näyttelijä Brooke Shieldsin kunniaa.

Kovaotteisen agentti Jack Bauerin roolissa menestyssarjassa nähtävä Sutherland joutui välikohtaukseen Marc Jacobsin -gaalatapahtuman jatkojuhlissa New Yorkissa. Vastapuolena oli muotisuunnittelija Jack McCollough, jonka nenästä alkoi kertomusten mukaan valua verta iskun johdosta, The Sun uutisoi.

Lehden mukaan silminnäkijät kertoivat McColloughin kaataneen vahingossa Shieldsin ja kieltäytyneen pyytämästä anteeksi. Kiefer Sutherland vaati miestä pyytämään anteeksi, mutta muotisuunnittelija ei suostunut vaatimukseen. Tiedot ovat kuitenkin ristiriitaiset, sillä Brooke Shieldsin tiedottaja on molemmat kiistänyt tiedot kaatumisesta. Hänen mukaansa Shieldsillä ei ole tietoa pahoinpitelyn syystä. Brooke on tänään ollut poliisikuulusteluissa asiasta.

Mikäli Kiefer Sutherland todetaan syylliseksi pahoinpitelyyn, hän joutunee todennäköisesti vankilaan. Hän suorittaa nimittäin tällä hetkellä ehdonalaista vankeustuomiota taannoisesta rattijuopumuksestaan. Uudesta rötöksestä häkki heilahtaa hyvinkin helposti.