Haloo Helsinki! : Jos elämä ois helppoo

Singlet · Stara.fi

Viime vuonna hittilistat Perjantaina -hitillä valloittanut Haloo Helsinki! julkaisee kesän korvalla uuden singlen Jos elämä ois helppoo, joka on ensimmäinen singlelohkaisu yhtyeen toiselta studiolevyltä. Platta näkee päivänvalon syksyllä.

Single noudattelee yhtyeen tuttua energisen kitaravoittoista perussoundia, mutta tuttuun tapaan mukana on myös koukuttava kertosäe. Kappale on kaikin puoli erittäin tyylikäs paketti vauhtia, koukkua ja hyvää soundia. Kertosäe tarttuukin kertakuulemalta ja harvinaiseen tapaan myös säkeistöt toimivat kiitettävästi. Kertsin jälkeen tuleva ”Pettäjä, jättäjä ja sanan syöjä” on kokonaisuudessa kuin piste i:n päälle.

Biisin tarttuvuus ei olekaan kovin suuri ihme, sillä kappaleen tuotantotiimistä löytyy kaksi hittiveteraania; Rauli ”Illision Rake” Eskolin ja Erno Laitinen. Eskolin on vastannut sävellyksestä ja Laitinen sovituksesta. Tämän singlen perusteella Haloo Helsinki! -yhtyeen toiselta albumilta on lupa odottaa paljon. Ennen levyä luvassa on kuitenkin paljon radiosoittoa tälle kappaleelle. Lisäksi yhtye nähdään kesän aikana tiiviisti myös keikoilla ympäri Suomea.

Pisteet 4/5