Keikkajärjestäjä vahvisti Britneyn Suomen vierailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi kolme viikkoa sitten ensimmäisenä, että popin supertähti Britney Spears on tulossa konsertoimaan Suomeen. Tämän jälkeen myös tähden taustavoimat vahvistivat asian julkaistessaan listan uusista Euroopan keikoista.

Mediassa spekuloitiin tämän jälkeen konsertin todenperäisyydestä ja yleensäkin eri tahojen mahdollisuuksista tuoda maailman tunnetuimpiin lukeutuva tähti Suomeen. Spekulaatiot katkaistiin kuitenkin tänään, kun Suomen konsertin järjestäjä tiedotti myös itse tulevasta konsertista. Britney saapuu konsertoimaan Helsingin Hartwall Areenalle 16. heinäkuuta.

– Totta se on, kyllä Britney Spears tulee Suomeen konsertoimaan heinäkuussa. Sopimusteknisten syiden takia emme valitettavasti voineet vahvistaa vielä viime viikolla Spearsin omilta nettisivuilta suomalaiseenkin mediaan ilmestynyttä tietoa Helsingin konserttipäivästä todeksi, kertoo Speed Promotionin johtaja Kalle Keskinen.

Konsertin normaalit liput maksavat 99 ja 115 euroa, mutta konserttiin on myynnissä myös Exclusive-tason lippuja, joiden hinnat ovat 150 eurosta 400 euroon. Liput tulevat myyntiin maanantaina 11. toukokuuta kello 9.00.