Julia ”Pretty Woman” Roberts telmi rannalla bikineissä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Julia Roberts on viettänyt viime vuoden pääasiassa hiljaiseloa perheensä parissa. Takavuosina maailman kalleimmaksi naisnäyttelijäksi noussut tähti on nyt bongattu rannalta.

Roberts nautti aurinkoisesta vapaapäivästä pirteisiin vihreisiin binikeihin sonnustautuneena. Valkoisilla palloilla koristeltujen bikinien lisäksi hänellä oli mukanaan punavalkoinen aurinkohattu. Rantavedessä kahlannut kaunotar ei juuri välittänyt häntä väijyvistä paparazzeista. Katso kuvat tästä.

Julia Roberts nähdään lähitulevaisuudessa muiden muassa Kaksinaamaista peliä -elokuvassa. Kyseisen elokuvan käsikirjoitukseen tutustuminen oli kuitenkin kaunottarelle shokki, sillä hän huomasi vasta silloin, että hänen roolihahmollaan on elokuvassa myös alastonkohtaus makuuhuoneessa. Roberts ei juurikaan perusta alastomuudesta, joten hän joutui taivuttelemaan elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja Tony Gilroyn muuttamaan hieman visiotaan.