Negative avaa Jonne Aaronin pöytälaatikon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisyhtye Negative julkaisee kesäksi God Likes Your Style -kokoelman, joka tarjoaa hittejä ja harvinaisuuksia kaikille bändin pitkästä urasta kiinnostuneille.

Kokoelma on koostettu pääosin sinkkujen b-puolista, mutta mukana on myös harvinaisia akustisia versioita bändin hiteistä. Kokoelma on nimetty ihka ensimmäisen Jonne Aaronin Negativelle kirjoittaman laulun mukaan. Levypaketti sisältää myös kansivihon, josta löytyy jokaisen kappaleen lyriikat.

Negative keskittyy kuluvan vuoden aikana uuden materiaalin työstämiseen., mutta God Likes Your Style -julkaisun 16 raitaa ovat matka Jonne Aaronin pöytälaatikkoon, josta laulut ovat nousseet koko Suomen kansan ja maailman huulille.

– Studiossa se on aina ollut sellaista itsestä irtautumista. Että tehdään tosi rennolla kädellä ja vähän kieli poskessa. On ollut ihan järjettömän hauskoja sessioita, niin tämä on juuri niitä. Sen bändin hulluuden kuulee tuolta kokoelmalta, Jonne naureskelee.