Paris Hilton julkaisi lomakuviaan Twitterissä – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton on alituiseen paparazzien tähtäimissä missä päin maailmaa sitten kulkeekaan. Aina paparazzit eivät kuitenkaan ehdi paikalle, ja silloin Hilton joutuu julkaisemaan itse kuviaan verkossa.

Nyt Paris Hilton on julkaissut kuviaan myös Twitter-mikroblogissaan. Neitokaisen itse verkossa julkaisemissa otoksissa superjulkkis nähdään muiden muassa halailemassa poikaystäväänsä Doug Reinhardtia ja ottamassa aurinkoa rannalla bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvia tästä: Kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4, kuva 5 ja kuva 6.

– Tämä on minulle ja Dougille parasta aikaa. Olen niin onnellinen, että tunnen olevani kuin pilvissä, Paris Hilton kirjoitti.

Parisin ja Dougin loma on mennyt pitkälti lepäillessä ja muiden muassa televisiota katsellessa. Erityisen paljon he jännittävät Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun tuloksia.