Rihannan hurjat ”alistajakumisukkahousut” ihmetyttivät, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilaan pahoinpitelyään seuranneen pitkän tauon jälkeen palannut Rihanna osaa edelleen kohahduttaa asuillaan kuin Lady Gaga ikään. Tuoreimmissa kuvissa Rihanna viilettää Hollywoodin kaduilla perin erikoisen näköisissä vetimissä.

Supertähden ylävartalo oli peitetty tavanomaiseen tapaan mustaan toppiin ja nahkatakkiin, mutta jalassaan hänellä oli lyhyiden farkkushortsien lisäksi näyttävät kumiset ”alistajasukkahousut”.

Kuvioinniltaan jonnekin kalaverkon ja ruutukuvion välimaastoon sijoittuva asuste kiinnitti myös ohikulkijoiden huomiota ja asu tallentui luonnollisesti myös paparazzien muistikorteille. Katso kuvat tästä.

Mielenkiintoinen ja tavallisuudesta poikkeava oli myös Rihannan valinta korvakoruiksi ja kaulaketjuksi, sillä ne oli yhdistetty tyylikkäästi toisiinsa. Popparin kaulanauha nimittäin roikkui hänen korvistaan.