Poliisi lopetti SIG-Inkisen etsinnät tuloksettomina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime keskiviikkona kotoaan kadonneen laulaja Matti Inkisen löytämiseksi Raision poliisin johdolla järjestetty suuretsintä ei tuottanut eilenkään tulosta. Maastoetsinnät on nyt lopetettu.

Poliisi suoritti eilen illalla noin sadan vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsijän avustamana maastoetsintöjä Raision lahden ympäristössä. Myös vesialuetta etsittiin. Inkiseen liityviä havaintoja ei kuitenkaan onnistuttu tekemään. Tänään aamupäivällä laulajan etsintöjä jatkettiin vielä poliisikoiran avulla vesialueella.

– Muilta osin ei toistaiseksi ole tarkoituksen mukaista jatkaa johdettuja maastoetsintöjä. On selvää, että niiden jatkamista harkitaan sen mukaan, kun uutta olennaista ja luotettavaksi arvioitua tietoa tilanteesta saadaan, Tutkinnanjohtaja Veikko Koiranen Raision poliisista kertoi.

Tutkinta jatkuu vihjeiden tarkistamisen osalta ja poliisi pyytääkin kaikkia henkilöitä, jotka olettavat olevan asiaan liittyviä vähäisiäkin tietoja ottamaan yhteyttä viranomaisiin. Poliisi tiedottaa, mikäli uutta olennaista ilmenee.