Sikainfluenssa levisi jo levytysstudioon saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähdet ympäri maailmaa ovat ottaneet irti kaiken hyödyn maailmalla leviävästä sikainfluenssasta ja sen johdosta kansalaisia kalvavasta pandemiapelosta. Katy Perry koristelee itseään aiheeseen liittyviää koruilla ja nyt tauti on päässyt jo levytysstudioon saakka.

Brittiläinen hiphop-tähti Mike Skinner, eli The Streets, on julkaissut verkossa kappaleen, jonka lyriikoissa pelätty tauti on vahvasti mukana. Biisin mukaan tautiin sairastuneilta tulisi leikata pää irti.

– Hän on takanasi, hänellä on sikainfluenssa. Tee uhraus yhteisön eteen, leikkaa ystäväsi pää irti, kappaleessa lauletaan vapaasti suomennettuna.

30-vuotias UK Garage -tyylisuunnan tähti Mike Skinner nousi tähdeksi vuonna 2001 julkaistulla Has It Come To This -singlellään, joka nousi brittilistalla Top20:een. Seuraavana vuonna hän oli ehdokkaana BRIT-pystin saajaksi vuoden parhaan tulokkaan, albumin ja miesartisti sarjoissa. Hänen toinen albuminsa A Grand Don’t Come For Free nousi listaykköseksi Britanniassa vuonna 2004.