Transformers-kaunotar joutui lihotuskuurille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi viime vuonna äänestetty näyttelijä Megan Fox on paljastanut joutuneensa lihotuskuurille ennen Transformers 2 : Kaatuneiden kosto -elokuvan kuvausten alkamista.

Käsky lihotuskuurista tuli elokuvan ohjaaja Michael Bayltä, jolla on Foxin mukaan traumoja liian laihoista naisista. Upeassa kunnossa nykyisin olevan kaunottaren paino heilahtelee paljonkin hänen epäterveellisten elämäntapojensa takia, joten painon nostaminen ei ollut hänelle kovinkaan vaikea urakka.

– Mike ei pidä todella laihoista naisista. Hänelle on tullut aiemmin jostain syystä tramoja sellaisista. Siksi lihotan muutaman kilon ennen kuvauksia ja olenkin aina lihavimmillani, kun teemme Transformers-elokuvia, Megan Fox kertoi Daily Mirror -lehden mukaan.

– Joka tapauksessa painoni heittelee paljon, koska en pidä itsestäni kovinkaan hyvää huolta. Minä jotenkin vain olen ja selviydyn.