Anna Abreun ilmaiskeikka Tammerkosken sillalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kaupunkifestivaali Tammerkosken sillalla järjestetään seitsemättä kertaa Tampereella 26.6. – 4.7.2009. Yhdeksänpäiväisen tapahtuman sydämenä toimii Keskustorin juhlateltta ja lisäksi ohjelmaa on useissa klubeissa eri puolilla kaupungin keskustaa.

Juhlateltan illat tarjoavat kesätunnelmaa maamme eturivin artistien voimin. Ensimmäistä kertaa Tammerkosken sillalla -tapahtumassa esiintyvät Apulanta, Flinch, Semmarit, Jorma Kääriäinen & Riku Niemi Orchestra, Puolikuu, Kaija Koo, Ismo Alanko sekä Melrose. Tapahtuman tuttua ja taattua esiintyjäkaartia edustavat Anna Eriksson, Jean S, Yö, Menneisyyden vangit, Maija Vilkkumaa, Peer Günt, Melrose ja Popeda.

Tapahtuman päiväohjelma sisältää tuhdin paketin ilmaisohjelmaa eri-ikäisille. Yhdeksänä päivänä Keskustorin juhlateltassa esiintyvät muiden muassa Jokeri Pokeri Box -taikashow, Kengurumeininki, A. Aallon Rytmiorkesteri, Anna Abreu, Nika, Mikko Alatalo, Mimi & Kuku sekä Siina & Taikaradio.

Myös senioreiden iltamat, Tampere tanssii -konsertti, kuorojen kesäkonsertti sekä iskelmäiltapäivä ovat edelleen tapahtuman ohjelmistossa. Tapahtumassa järjestetään yhteislaulutilaisuuksia yhteensä neljänä päivänä. Kaikkiin Tammerkosken Sillalla -tapahtuman päivätilaisuuksiin on yleisöllä vapaa pääsy.