Brittijuontaja paljasti: Big Brother -ohjelma lopetetaan!

Big Brother · Stara.fi

Britanniassa aikoinaan hyvin suosituksi noussut realitykilpailu Big Brother lopetetaan. Ohjelman juontaja Davina McCall on vahvistanut pitkään liikkuneet huhut siitä, että sarja tullaan lopettamaan ensi vuoden tuotantokauden jälkeen.

Channel 4 -kanavan esittämän realitysarjan 41-vuotias juontajatähti emännöi myös sarjan uutta tuotantokautta, joka alkaa Britanniassa 4. kesäkuuta. Se on sarjan kymmenes tuotantokausi Britanniassa. Davinan mukaan tämän jälkeen suunnitelmissa on vielä yksi kausi vuodelle 2010, The Sun uutisoi.

Kanavan viimeisin kolmevuotinen yli 200 miljoonan euron ohjelmasopimus on ensi vuonna katkolla, eikä sitä tulla juontajan tietojen mukaan uusimaan. Britanniassa Big Brother on kärsinyt jo parin vuoden ajan katsojakadosta, kun samaan tilaan suljettujen ihmisten elämän tarkkaileminen ei ole enää kiinnostanut katsojia aikaisempaan tapaan.

Viime vuonna ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella oli Brianniassa huonoimmat katsojaluvut kautta aikojen. Sitä seurasi parhaimmillaankin vain 5,1 miljoonaa silmäparia. Huhujen mukaan Channel 4 säästäisi kuluja lopettamalla jo nyt kokonaan esimerkiksi 24/7 -lähetykset BB-talosta.