Johanna Tukiaiselta kaikkien aikojen rimanalitus! Osaako edes hävetä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen on jälleen aiheuttanut skandaalin puheillaan. Monin tavoin suomalaiset jo aiemmin yllättänyt kohublondi tarjosi ”realityohjelmassaan” eilen kaikkien aikojen rimanalituksen.

Vain verkossa nähtävässä lähetyksessä Tukiainen järjesti vierailleen naamiaiset, joissa nautittiin perinteiseen tapaan myös alkoholijuomia. Paikalla oli myös entinen kansanedustaja Tony Halme. Ilmeisesti juomia oli nautittu hieman liikaa, sillä puoli kahdentoista aikaan Tukiainen siirtyi keskustelemaan Halmeen kanssa naisista.

– Me ollaan Tonyn kanssa samaa mieltä melkein kaikesta, minäkin inhoan neekereitä. Pahimmat sairaudet tulee Afrikasta, hivit ja ebolat, ne on vaan niin alkukantaisia ihmisiä. Vaaleaihoiset ihmiset on vaan älykkäämpiä ja rikkaampia, ylemmällä tasolla, Johanna Tukiainen kertoi MTV3:n Viihdeuutisten mukaan.

Tukiainen ei heti edes ymmärtänyt mitä tuli laukoneeksi julkisuuteen, mutta myöhemmin hän totesi kommentin olleen ”rotuopillisesti kauhea”. Tämän jälkeen Tuksu yritti vielä paikata tilannetta kehumalla mustaihoisia ja toteamalla, että hekin voivat olla hyviä. Kuten esimerkiksi hiphop-tähti P. Diddy.