Poptähden varastetut alastonkuvat julkaistiin internetissä, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen naislaulaja Cassie Ventura on joutunut ikävän hakkeroinnin kohteeksi, kun neitokaisen alastonkuvia on varastettu hänen tietokoneeltaan ja julkaistu sittemmin internetissä. Cassien kommentoi tapausta Twitter-mikroblogissaan.

– Näyttää siltä, että joku on hakkeroinut tietokoneeni… Se on todella ilkeää. Nyt lopettakaa sellainen, että ette ole muka nähneet rintoja aiemmin, Cassie kirjoitti.

Tällä hetkellä ei ole täyttä varmuutta siitä onko kyseessä vain mediatemppu vai onko laulajan tietokoneelle oikeasti tunkeuduttu. Monien amerikkalaisjulkaisujen mukaan ensinmainittu vaihtoehto voi hyvinkin pitää paikkaansa. Joka tapauksessa popparin nakukuvat ovat nyt päätyneet tavalla tai toisella verkkoon. Kuvat löytyvät muiden muassa tästä ja tämän linkin kautta.

22-vuotias Cassie on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi laulu-uransa lisäksi myös mallina, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen tunnetuin kappaleensa on vuonna 2006 julkaistu Me & U. Hänen omaa nimeään kantava esikoisalbumi julkaistiin samana vuonna ja on myynyt noin 320.000 kappaletta.