Povipommi Katie Price lupasi julkisesti seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisiakin television Povipommin päiväkirja -realityohjelmassaan hauskuttava povipommi Jordan, eli Katie Price, tunnetaan räväköistä lausunnoistaan ja siitä ettei hän juuri välitä mitä julkisuudessa sanoo.

Äskettäin täyspitkän maratonin jalkansa loukkaamisesta huolimatta juossut Katie Price on nyt tehnyt julkisen lupauksen siitä, että hänen popparimiehensä Peter Andre saa seksiä pariskunnan lomalla. Lontoon maratonista toivuttuaan julkkispari suuntaa lepäilemään Kyprokselle.

– Me lähdemme Kyprokselle ja hän saa siellä. Ongelmana on lähinnä se, että siihen menee liian pitkään. Hän ei ole yhtä kiireinen kuin minä, joten hänellä on varaa pitää taukoja. Minulla ei kuitenkaan ole varaa käyttää seksiin 45 minuuttia viisi kertaa päivässä, Jordan sanaili OK! -lehden haastattelussa.

– Minä aion kylvää siemeniä joka ilta, Peter Andre komppasi vaimoaaan.

Hauska pariskunta ei siis juurikaan salaile kommenttejaan yksityiselämänsä yksityisimmistäkään asioista. Samassa haastattelussa Katie ja Peter vihjasivat myös yrittävänsä saada lisää lapsia nykyisten kolmen lisäksi. Pariskunnan toiveena olisi saada vielä kaksoset.