Rihannan rinnat eivät olleet mahtua toppiin – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuteen pahoinpitelyään seuranneen pitkän tauon jälkeen palannut r&b-tähti Rihanna yllätti toissapäivänä esiintymällä julkisesti rajuissa kumisissa sukkahousuissa. Eilen hän oli puolestaan sonnustautunut lähes yhtä erikoiseen ratkaisuun.

Supertähti kuvattiin ostoksilla New Yorkissa pukeutuneena löysiin valkoisiin housuihin ja pinkkiin villapaitaan. Paidan alla hänellä oli kuitenkin valkoinen kireä satiinitoppi, joka oli vähintään pari numeroa liian pieni. Rihannaa ei tunneta uhkeiden muotojensa takia, mutta tästä huolimatta hänen rintavarustuksensa ei ollut mahtua pienen toppi-korsetti -yhdistelmän sisään. Katso kuvat tästä.

Viihdelehdistössä uskotaan nyt, että Rihanna pyrkii ottamaan mallia Lady Gagalta saadakseen aikaisempaa enemmän mediatilaa tempauksillaan. Viime talvena hän tosin ehti jo säväyttää useampiakin kertoja keikoillaan, sillä popparin esiintymisasuina nähtiin toinen toistaan erikoisempia ja paljastavampia luomuksia.