Televisiotähti lihoi peräti 40 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkisarjoista tunnetuksi tullut näyttelijä Kirstie Alley on ollut viimeisen parin vuoden aikana otsikoissa lähinnä lihomisensa ja laihduttamisensa merkeissä. Nyt tähti on ensimmäisen kerran paljastanut myös lukemia.

Kun 58-vuotias tähti nousi kolme vuotta sitten ensimmäisen kerran vaa’alle 15 kuukauden tauon jälkeen, näyttivät lukemat peräti 103 kiloa. Cheers-ohjelmaa tehdessään tähti painoi aikoinaan vain 63 kiloa, joten Alley oli lihonut peräti 40 kiloa. Tämän jälkeen hän aloitti rajun dieetin, jonka voimalla hän pudotti painonsa takaisin 65 kiloon, eli paino putosi 38 kiloa, People kertoi.

Vuonna 2007 Kirstie Alley kuitenkin lopetti dieetin ja retkahti taas suosikkeihinsa, eli voihin, sokeriin ja erityisesti kiinalaiseen ruokaan. Sittemmin hän on kuitenkin aloittanut uudelleen laihduttamisen. Hänen tavoitteenaan on saavuttaa alle 60 kilon ihannepaino, jotta hän voisi kävellä rannalla ylpeänä bikineissä.