Idol-tähden Daughtry julkaisee toisen albuminsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Chris Daughtry tuli tunnetuksi American Idol -kisan viidennneltä tuotantokaudelta, jossa mies sijoittui neljänneksi. Hänen yhtyeensä Daughtry julkaisee 15. heinäkuuta toisen albuminsa nimeltä Leave This Town.

Yhtyeen kolmen vuoden takaista debyyttialbumiaan myytiin maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta. Lisäksi yhtye palkittiin useissa kategorioissa American Music Awardsissa, The World Music Awardsissa ja Billboard Music Awardsissa.

Daughtryn kakkosalbumi Leave This Town sisältää kaksitoista raitaa ja sen on tuottanut ensimmäiselläkin levyllä mukana ollut Howard Benson. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu No Surprise julkaistiin keskiviikkona, kun Daughtry esitti kappaleen American Idol -ohjelmassa. Suomessa tämä kyseinen jakso nähdään ensi sunnuntaina.