Idol-tuomari kiistää huumehuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä 1980-luvun lopussa tunnetuksi tullut Paula Abdul tunnetaan nykyisin lähinnä American Idol -ohjelman tuomarina. Viime viikkoina hän on ollut huumehuhujen kohteena, mutta nyt hän kiistää väitteet.

Paula Abdul on kiistänyt julkisuudessa liikkuneet tiedot, joiden mukaan hän olisi ollut koukussa huumeisiin. Hän itse kommentoi aineiden käyttöä ja sitä seurannutta vieroitushoitoaan äskettäin Ladies Homes Journal -lehden haastattelussa, mutta Abdulin mukaan kommentit ymmärrettiin väärin.

Paula Abdul jäi koukkuun kipulääkkeisiin jo 90-luvun alussa jouduttuaan auto-onnettomuuteen vuonna 1992 ja lento-onnettomuuteen vuonna 1993. Tämän jälkeen poplaulajan elämässä oli musta hetki.

– Minulla oli jäätävän kylmä ja pian hikoilin kuumissani. Sitten oli kovia kipuja. Se oli sietämätöntä. Sisimmässäni kuitenkin tiesin, että en halunnut olla sellaisessa tilassa. Olisin voinut tehdä itsemurhan, Paula Abdul kertoi.

Kyse oli laulaja-tuomarin mukaan kuitenkin vain kipulääkkeistä ja nyt hän korostaakin, ettei ole koskaan ollut koukussa huumeisiin tai vieroituksessa.

– Oli stressaavaa kuulla, että minun väitettiin sanoneen jotain mitä ei ole koskaan sanonut. En ole koskaan ollut vieroitusklinikalla. En ole koskaan ollut koukussa huumeisiin enkä alkoholiin. En ole koskaan ollut edes juovuksissa.