Jessica Bielin ohjaaja virtsasi paparazzin päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin ensi-iltansa saaneen Easy Virtue -elokuvan kulisseissa tapahtui hauskoja kommelluksia – tosin ei ehkä paparazzien mielestä. Elokuvan päätähti Jessica Biel oli alituisesti kuvaajien tähtäimessä, ja kuvausryhmä yrittikin parhaansa mukaan pitää heidät loitolla.

Elokuvan ohjaaja Stephan Elliott tuli vahingossa antaneeksi eräälle kuvaajalle ikimuistoisen opetuksen. Nottinghamshiren pelloilla suoritetuissa kuvauksissa australialaissyntyinen ohjaaja ei jaksanut lähteä tallustelemaan lähimpään vessaan, joten hän teki tarpeensa paikan päällä.

– Kuvasimme pellolla ja olisi ollut liian vaikeaa lähteä aina kävelemään lähimpään vessaan. Siispä pyysin anteeksi kuvausryhmältä ja suuntasin läheiseen puskaan. Tein parhaillaan tarpeitani ja katsoin alas, kun huomasin että pissasin puskassa olleen paparazzin päälle. Onneksi hän oli liian nolostunut ottaakseen kuvan, Stephan Elliott kertoi Austin Daily Herald -lehden mukaan.

– Meillä oli paparazzeja joka paikassa. Emme voineet edes pieraista ilman että joku otti siitä kuvan. Asialle ei voinut oikein mitään.