Johanna Tukiainen haluaa sulkea TuksuTV:n: ”Olen selibaatissa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tekstiviestiskandaalista suomalaisille tutuksi tullut kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut viime päivinä otsikoissa netissä esitettävän suoran TuksuTV-lähetyksensä merkeissä. Ohjelman saama mediahuomio oli kuitenkin julkkisneitokaiselle liikaa.

Keskiviikkona Johanna Tukiainen esitti rajuja rasistisia kommentteja keskustellessaan entisen kansanedustaja Tony Halmeen kanssa netti-tv:ssä. Tuolloin vahvasti juopunut nainen pyysi puheitaan myöhemmin anteeksi vedoten juuri vahvaan humalatilaansa.

– Mä pyysin jo anteeksi sitä rasistista möläytystäni, kun pirtua oli juotu 80% sellaista, mä rakastan kaikenmaailman ihmisiä ja pidän heitä samanarvoisina, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogisssaan.

Tänään Tukiainen paljastaa blogissaan haluavansa lopettaa nettitelevision lähetyksen, koska se ei ole enää hänen arvojensa mukaista.

– Ei mua nyt oikeasti kiinnosta raha, nämä jaksot eivät ole olleet kristillisten arvojemme mukaisia. Kun omatunto soimaa jostain niin on paras lopettaa. Netti on täynnä katkeria ja pahansuopia ihmisiä, jotka eivät nähtävästi halua minulle ja Julialle mitään muuta kuin pahaa.

Taannoin Johanna Tukiainen kertoi haluavansa jättää julkisuuden, ja nyt hän esittää jälleen samanlaisia ajatuksia.

– Viihdeala ja mun usko ovat oikeasti vähän ristiriidassa keskenään, en mä tiedä mitä mun pitäisi tehdä. Voisin lopettaa koko media-alan ja alkaa vaikka saarnaamaan seurakunnissa. Minä en tykkää siitä että yksityiselämäni asioita ruoditaan netissä, joten lopetan niistä nyt puhumisen!

Samassa kirjoituksessa Tukiainen kertoo olevansa tällä hetkellä myös selibaatissa.

– Ensinnäkään mulla ei ole mitään romanssia meneillään tälläkään hetkellä kenenkään kanssa, olen selibaatissa. Selibaatti voi välillä tehdä hyvääkin pitkän, vuosia kausia kestäneen loistavan seksielämän jälkeen. Se on niinkuin dieetti, itsensä puhdistamista.