Kettuilua vai ei? Kiefer Sutherland valittiin kauneimmaksi mieheksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaissyntyinen Hollywood-tähti Kiefer Sutherland on noussut perusnäyttelijästä supertähdeksi 24-suosikkisarjan myötä. Nykyisin myös sarjan vastaavana tuottajana toimiva Sutherland on parhaillaan poliisitutkinnassa epäiltynä julkkisjuhlissa sattuneesta pahoinpitelystä.

Ehdonalaisessa olevat tähti voi joutua vankilaan, mikäli hänet todetaan syylliseksi muotisuunnittelijan pahoinpitelyyn. Syytökset eivät ole ilmeisesti kuitenkaan vaikuttaneet kanadalaisten mielikuviin, sillä Kiefer Sutherland on saanut kotimaassaan mielenkiintoisen tittelin. Hänet valittiin nimittäin äänestyksessä maailman kauneimmaksi mieheksi.

24-televisiosarjassa kovaotteisen agentti Jack Bauerin roolissa nähtävä supertähti oli mukana sikäläisen Hello! -viihdelehden äänestyksessä, jossa tiedusteltiin kauneinta kanadalaista. Listan ykköseksi nousi kanadalainen laulaja Shania Twain, mutta toiselle sijalle sijoittui Kiefer Sutherland. Heidän takaansa löytyivät muiden muassa näyttelijä Evangeline Lilly, laulaja Avril Lavigne sekä näyttelijät Ryan Reynolds ja Joshua Jackson.