Madventures-Frankie menettää henkensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Madventures-ohjelman parivaljakko Riku Rantala ja Tunna Milonoff suuntaa sunnuntaina nähtävässä jaksossa Nepaliin, jossa he tutustuvat paikalliseen rituaaliin. Sitä ennen parivaljakko kasvaa kuitenkin kolmikoksi, mutta vain hetkeksi.

Hindustan-jaksossa ryhmän uusi jäsen on Frankie-niminen vuohi, jonka elämäntehtävänä näyttäisi kuitenkin olevan kyseisen rituaalin päähenkilön rooli. Näin ollen ryhmän kolmas jäsen menettää henkensä rituaalin merkeissä, kun se uhrataan jumalille, MTV3 uutisoi.

Huomenna Subilla nähtävässä tuotantokauden kuudennessa jaksossa Riku ja Tunna kohtaavat Myriadien jumaluuksien maassa olevaisuuden epäpyhimmät ja pyhimmät miehet sekä liittyvät 10 miljoonan ryvettyneen karman kulkueeseen kohti synneistä puhdistautumista.