Metallica-tähti uhmasi ruokamyrkytystä Ruotsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuvan Metallican tähti James Hetfield on osoittanut olevansa rohkea mies. Ainakin mitä tulee ruotsalaiseen ruokaan ja ruokamyrkytyksen uhkaan.

Viime vuoden maaliskuussa yhtye joutui perumaan konserttinsa Tukholmassa, kun James Hetfield sai juuri ennen konserttia ruokamyrkytyksen ja joutui sairaalahoitoon. Tuolloin myrkytyksen väitettiin tulleen Indiska Kallaren -nimisestä intialaisesta ravintolasta. Nyt Hetfield on ottanut härkää sarvista ja syönyt uudelleen samaa ruokaa.

James Hetfield halusi osoittaa huhut vääriksi ja pelastaa ravintolan maineen, joten maantaina Tukholmassa vieraillut yhtye tilasi ruokansa samasta ravintolasta. Hetfield tilasi vieläpä saman aterian kuin edelliselläkin kerralla, Expressen uutisoi.

– Olimme tietenkin onnellisia, koska meidän ruoassamme ei ollut vikaa. Kun kiertuehenkilökunta haki tänään ruokaa, he sanoivat että James on pahoillaan siitä, että ihmiset syyttävät meidän ruokaamme myrkytyksestä. Hän lupasi, että James kirjoittaa meille suuren nimikirjoituksen, jonka voimme laittaa seinälle, omistaja Matab Ahmed kertoi Expressenille.