Paris Hilton julkaisi itsestään bikinikuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Paris Hilton on toimittanut paparazzien virkaa kuherruslomallaan yhdessä poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa. Hilton kertoi Twitter-blogissaan olevansa ensimmäistä kertaa lomalla ilman paparazzeja.

– Olen ensimmäistä kertaa lomalla sellaisessa paikassa, josta paparazzit eivät ole minua löytäneet. On mukava saada rentoutua ja nauttia toisistamme ilman että meitä ahdistellaan, Paris Hilton kirjoitti Twitteriinsä.

Koska kuvaajat loistavat siis poissaolollaan, joutuu Hilton itse hoitamaan heidänkin työnsä julkaisemalla itsestään lomakuvia. Edellisten kuvien lisäksi nyt Paris on julkaissut myös bikinikuvia itsestään. Katso kuvat tästä ja tästä. Kuvissa miljoonaperijätär poseeraa rannalla leopardikuvioisiin bikineihin ja suuriin aurinkolaseihin sonnustautuneena.