Supertähtiä evakuoidaan valtavan tulimeren alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesin alueella on parhaillaan käynnissä suuri pelastusoperaatio, kun nopeasti leviävät maastopalot uhkaavat tällä kertaa asuinalueita Santa Barbaran liepeillä. Yli 50.000 ihmistä on jo joutunut jättämään kotinsa ja kymmenettuhannet odottavat parhaillaan evakuointikäskyä.

Alueen ”kuvernaattori” Arnold Schwarzenegger on julistanut alueelle hätätilan. Tähän mennessä muiden muassa näyttelijä-malli Kathy Ireland perheineen on evakuoitu ja muiden muassa televisioemäntä Oprah Winfrey ja näyttelijä Rob Lowe valmistautuvat evakuointiin, Entertainment Tonight uutisoi.

Irelandin evakuointi sattui siinä mielessä ironisesti, että hän on kirjoittanut perheenäideille suunnatun Real Solutions for Busy Moms: Your Guide to Success and Sanity -nimisen kirjan valmistautumisesta yllättäviin hätätilanteisiin. Tilanne alueella on hieman parantunut viikonlopun aikana, kun kovat tuulet ovat rauhoittuneet.