Toinenkin Miss USA -finalisti poseerannut yläosattomissa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohutaan parhaillaan Miss California Carrie Prejeanin nakukuvista, jotka päätyivät julkisuuteen viime viikolla. Kilpailun sääntöjen mukaan osallistujat eivät ole saaneet poseerata alastonkuvissa tai osittaisissa alastonkuvissa.

Prejean poseerasi kuitenkin 17-vuotiaana teinityttönä yläosattomana alusvaatekuvissa, mutta ei kertonut kuvista missipomoille. Hän jäi kiinni valehtelusta kahteen otteeseen, sillä ensimmäisen kuvan jälkeen hän vannoi kuvan olevan ainoa, kunnes parin päivän päästä julkaistiin muitakin vastaavia kuvia. Nyt hän on vaarassa menettää tittelinsä ja missikruununsa.

Tänään on tullut ilmi, että toinenkin Miss USA -finalisti on poseerannut vastaavissa kuvissa. Miss Rhode Island Alysha Castonguay nähtiin jo aiemmin Maxim-lehdessä yläosattomissa. Katso kuvat tästä. Alyshaa ei kuitenkaan uhkaa tittelin menettäminen, sillä hän kertoi kuvistaan missipomoille avoimesti jo ennen kilpailua ja sai luvan osallistua kisaan.