Suomalaisyhtyeen keulahahmo loukkaantui – keikat peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen metalliyhtye Children Of Bodom oli äskettäin Yhdysvalloissa No Fear Energy Tour -kiertueella, jonka oli määrä kestää vielä ensi viikon ajan. Suomalaisyhtyeen osalta toukokuun keikat jouduttiin kuitenkin perumaan, koska laulaja-kitaristi Alexi Laiho loukkaantui.

Blabbermouth.net -julkaisun mukaan Laiho loukkaantui viime kuun lopulla pudotessaan yläsängyltä yhtyeen keikkabussissa. Hänen olkapäänsä murtui ja mies määrättiin kolmen viikon sairauslomalle. Kiertueen keikoista kuusi peruuntui. Laiho julkaisi asiasta itse lausunnon tiistaina, jolloin hän luuli vielä voivansa jatkaa kiertueen loppuun saakka.

– Neljä yötä sitten putosin kiertuebussimme sängystä ja tulin alas hiton kovaa, kun kuljettajamme teki tiukan käännöksen. Selvisi, että olkapääni on murtunut ja minulla oli sisäistä verenvuotoa.

– Kärsin kovista kivuista koko ajan kun olen hereillä. Voin kuitenkin soittaa kitaraa ja antaa kaikkeni yrittäessämme hoitaa kiertueen loput keikat. Haluan pahoitella, etten voi koko ajan liikkua ja laulaa täydellä teholla ja toivon että fanimme ymmärtävät.

Yhtyeen poisjäämisen kiertueelta vahvisti bändin monitorimiksaaja Kal ”K-Man” Kaercher, joka kertoi asiasta Twitter-blogissaan. Suomessa keikkojen peruuntumisesta uutisoi ensimmäisenä Mesta.net.