Ashton Kutcher ja Demi Moore tweettasivat presidentin juhlista – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Ashton Kutcher on tällä hetkellä maailman tunnetuin Twitterin käyttäjä. Suosion syynä on miehen tyyli tweetata, eli mikroblogata, lähes joka paikasta. Nyt näin on tapahtunut myös amerikkalaisten kaikkein pyhimmästä, Valkoisesta talosta.

Ashton oli kutsuttu mukaan presidentti Barack Obaman isännöimälle illalliselle yhdessä näyttelijävaimonsa Demi Mooren kanssa. Kutcher yritti saada vastaanotolta nettiin myös livelähetystä kännykällään, mutta kenttä ei siihen riittänyt. Ashtonin mukaan presidentti oli hauska mies.

– Ihmettelen edelleen kuinka joku päästää minut näin lähelle presidenttiä. Presidentti oli hulvaton. Demi väläytti Obamalle hänen ”What’s Up” -hymyään. Samaan aikaan minä sain häneltä vain ”Kuka pieraisi?” -tivauksen, Ashton kirjoitti presidentin vastaanotolta.

Ashton sai julkaistua presidentin illallisen aikana myös valokuvan tapahtumasta. Kuvassa näkyvät Demi Moore ja presidentti Barack Obama. Kuva löytyy tästä. Demi julkaisi juhlista enemmänkin kuvia, jotka löytyvät tästä, tästä ja tästä.

Demi ja Ashton eivät olleet juhlissa vain patsastelemassa, vaan he ajoivat samalla tärkeää asiaa ihmiskaupan kitkemiseksi. Demi kirjoitti myöhemmin blogiinsa tavoitteidensa edistyneen jälleen.